Toegevoegd
Afrekenen » Verder winkelen

Algemene voorwaarden

 

Algemene verkoopsvoorwaarden geldig voor de Hair-Online webshop.

 

Beste klant,

De hierna volgende verkoopsvoorwaarden zullen van toepassing zijn op de verkoop van alle
artikelen die u terugvindt op de website van Hair-Online.
Hair-Online heeft het recht om op elk ogenblik zijn verkoopsvoorwaarden en de inhoud van de site te wijzigen.

Bij Hair-Online willen we er zeker van zijn dat de relaties met onze klanten zo vlot mogelijk verlopen. Wij waarderen het vertrouwen dat u in Hair-Online stelt en nemen uw rechten dan ook heel ernstig op. Met de onderstaande verkoopsvoorwaarden willen we u een klaar en duidelijk overzicht geven van uw rechten, en soms ook plichten. Indien er iets toch niet duidelijk is, stellen we het op prijs indien u dit meldt.

• 1. Uw bestelling
• 2. Prijzen
• 3. Levering + Leveringstijd
• 4. Betaling
• 5. Ruilen en Retourneren
• 6. Persoonlijke gegevens
• 7. Beperkingen van aansprakelijkheid

Bestellen op onze site is zeer gebruiksvriendelijk!

1. Uw bestelling:

Procedure:
- Kies het gewenste artikel in de juiste kleur met de eventuele toebehoren.
- Dit voeg je toe aan winkelmandje.
- Bij afrekenen wordt u doorverwezen naar de betalingssite.
- Gegevensinvoer.
- Uw kiest uw betaalmethode en uw bestelling wordt geplaatst.
- Uw ontvangt een mail ter bevestiging.

Hair-Online kan helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de gevolgen van foutieve
gegevensinvoer door de klant. Als klant bent u verantwoordelijk voor alle zendingen van Hair-Online die u toekomen op u opgegeven woonst- of leveringsadres. Om ieder misbruik te voorkomen, raden we u aan ons, bij verhuizing, uw adreswijziging onmiddellijk door te geven.
Hair-Online behoudt zich het recht voor om bestellingen aan te nemen of te weigeren. Op eenvoudig verzoek zal de klant de reden van de weigering worden meegedeeld.
Er is sprake van een geldige overeenkomst tussen u en Hair-Online wanneer Hair-Online de bevestiging ontvangt van uw bestelling op zijn website.
De administratie van Hair-Online geldt als bewijs van de door u aan Hair-Online verstrekte opdrachten en gedane betalingen en van door Hair-Online verrichte leveringen.
Hair-Online erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het plaatsen van een bestelling en dus het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.

2. Prijzen:

Alle prijzen zijn aangeduid in EURO. Deze prijzen omvatten alles (zijn dus ook BTW inclusief),
De verzending is gratis vanaf 500€. De verzendingskosten en eventuele taksen en invoerrechten voor de consument. Wij bieden u producten aan tegen scherpe prijzen en willen dit graag zo houden, daarom rekenen we voor u de minimale verzendingskost aan.
Hair-Online heeft wel het recht de aangeduide prijs te wijzigen, en dit voor u een bestelling plaatst. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, of tot het einde van de vooraf bepaalde actietermijn.

3. Levering + Leveringstijd:

De bestelde goederen worden zo snel mogelijk na het afwerken van de online bestelprocedure op
het leveringsadres bezorgd. We raden u aan een leveringsadres op te geven waar er tijdens de
kantooruren steeds iemand aanwezig is. Dit kan eventueel het adres van een buur, de familie of uw werk zijn. Hair-Online doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat u uw product zo snel mogelijk ontvangt.
De leveringstijd is gemiddeld 3 dagen tot een maximum van 14 dagen. 
Indien deze termijn wordt overschreden of het artikel niet meer te verkrijgen is, wordt de klant verwittigd en heeft hij het recht de bestelling zonder kosten te annuleren.

Het is ook mogelijk om uw pakket online op te volgen met de e-Tracker . Hiervoor geeft u de barcode of referentie in die u van ons ontvangt na aanvraag via mail of via contactformulier.

Hair-Online kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele vertragingen. Hair-Online zorgt ervoor dat bij de verzending uw goederen zo goed mogelijk verpakt zijn. Indien er toch artikels beschadigd zijn bij aankomst dient u ons hiervan op de hoogte brengen binnen 48 uur na ontvangst.

4. Betaling:

De betaling gebeurt steeds in EURO.
De betalingen kunnen verricht worden met VISA, MasterCard, Ideal of electronisch betalen met Bancontact en MrCash. (Enkel Europese kredietkaarten) Wij aanvaarden ook overschrijvingen.
Alle online betalingen worden maximaal beveiligd. Hiervoor werken we samen met OGONE .
Hair-Online is niet verantwoordelijk voor mogelijk extra kosten die voortvloeien uit bankkosten.
De online controle en reservatie van uw rekeningen zal gebeuren bij het aanvaarden door Hair-Online van uw bestelling. Wij zorgen ervoor dat uw kredietlijn pas wordt gedebiteerd bij het effectief verzenden van de artikels. De artikels blijven in ieder geval eigendom van Hair-Online totdat deze volledig vergoed werden, dit inclusief verzendingskosten en BTW.
De verkoop van goederen is volledig onderworpen aan de Belgische wetgeving en eventuele
geschillen zullen worden beslecht door Belgische rechtbanken te Antwerpen.

Overschrijvingen vanuit Nederland en andere Europese landen:

IBAN CODE: NL 89 ABNA 0540072648
BIC CODE: ABNANL2A

Hoe veilig is de betaling met Ogone?

Ogone behoort tot de marktleiders in europa inzake beveiligd online betalingsverkeer en biedt uiterst betrouwbare en hoogtechnologische oplossingen. Ogone is onafhankelijk ten opzichte van banken, waardoor met ieder van hen kan gewerkt worden. Zodoende kan u blijven samenwerken met uw huidige bank of uw keuze maken tussen de verschillende banken op de markt.
Om u een optimale beveiliging te verzekeren maakt Ogone gebruik van voortdurend aangepaste
SSL-certificaten. Ogone heeft de PCI-certificatie, die uitgereikt wordt door Visa , MasterCard, Maestro en de TDC-certificatie van American Express geïmplementeerd. Zij leggen met name de 128 bits-codering en de krachtige coderingstechnieken op. Ogone integreert de 3D Secure-identificatieprocedures (Verified by Visa, Maestro, MasterCard SecureCode en JCB J/Secure) om u een grotere bescherming tegen elektronische fraude te bieden. Voor een nog grotere veiligheid heeft Ogone tevens een pakket modules ontwikkeld, die uw betaling nog sterker beveiligen op het vlak van het opsporen van fraude, de toegang van de gebruikers of het bewaren van de financiële gegevens. Gelieve het juiste kredietkaartnummer en de juiste vervaldatum mee te delen. Onjuiste informatie kan uw bestelling vertragen of onuitvoerbaar maken.
Betaling met kredietkaart is afhankelijk van de goedkeuring van de financiële instelling die de kaart heeft verleend.

5.Ruilen en Retourneren 

De wettelijke verzakingstermijn : “De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat
hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de
veertien werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of op het sluiten van de
dienstenovereenkomst”. U kan dus het artikel terugsturen, binnen de 14 werkdagen tellend vanaf de dag na ontvangst van uw artikel anders vervalt u recht. Gelieve ons hiervoor eerst een mail te sturen of via het contactformulier voor de toelating tot terugzending of omruiling. Om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn, kennen we graag de reden van retour. De artikelen voor terugzending dienen in oorspronkelijke staat te zijn en in de originele verpakking, niet ontdaan van de Hair-Online label. Ze mogen ook geen draagsporen vertonen, zoals rook-of kooklucht. Na een korte verificatie van de geretourneerde artikels, zullen wij uw bestelling terugbetalen (exclusief de verzendkosten) of omruilen voor een ander artikel of andere kleur.
Pruiken worden enkel terugbetaald of geruild met teruggave van het origineel factuur!

De klant betaald zelf de verzendkosten tenzij anders is aangegeven. Koopjes, laatste stuks en accessoires zoals bv. Shampoo en turbans mogen niet omgeruild of teruggestuurd worden.

Sommige pruiken zijn enkel op bestelling verkrijgbaar en kunnen niet meer geruild of teruggestuurd worden, dit staat dan ook extra vermeld bij opmerkingen.

Een kleurring kan op zicht aangekocht worden en dan wordt de borg na teruggave terugbetaald.
Dit binnen een termijn van maximum twee weken.

Artikels die online aangekocht werden moeten worden teruggestuurd naar onderstaand adres:

Hair-Online 

Guido Gezellestraat 14

6136HX Sittard

Nederland


De kosten en het risico van de zending voor het retourneren of omruilen zijn voor rekening van de klant.

Hair-Online kan helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het verloren gaan of beschadigen van de goederen bij het terugsturen, dus is het in uw eigen belang de goederen aangetekend terug te sturen.

Hair-Online kan geretourneerde artikelen weigeren of niet terugbetalen wanneer de goederen gedragen werden (uitgezonderd passen) of wanneer de producten door de klant beschadigd werden of wanneer ze zijn ontdaan van het Hair-Online label.
We raden u dus aan de Hair-Online label pas te verwijderen als u zeker bent dat het artikel niet moet omgeruild worden.


6. Uw persoonlijke gegevens:

Hair-Online doet er alles aan om uw gegevens te beschermen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet aan derden worden doorgegeven.
U heeft steeds het recht om uw gegevens in te kijken, fouten te verbeteren of uw gegevens te laten verwijderen uit ons bestand.

7. Beperkingen van aansprakelijkheid:

Hair-Online is niet verantwoordelijk voor verlies of schade berokkend door oponthoud of door het niet uitvoeren van haar verplichtingen vervat in deze voorwaarden, indien deze veroorzaakt zijn door staking, bezetting, rellen, oorlog, brand, overmacht, ongevallen, gebreken of tekorten bij de leveranciers van Hair-Online, beperkingen opgelegd door de overheid, het niet-toekennen van import of exportlicenties, onderworpenheid aan de wet, voorschriften of bevel, of te wijten aan andere omstandigheden of oorzaken die effect zouden hebben op het slecht uitvoeren van deze voorwaarden, of om het even welke omstandigheid buiten de macht van Hair-Online.
Indien een bepaalde bepaling of bewoording in deze overeenkomst ongeldig of onuitvoerbaar zou worden of zou verklaard worden, wegens om het even welke reden, dan zal deze bepaling of
bewoording uitvoerbaar blijven voor zover wettelijk mogelijk, en zal de geldigheid, wettelijkheid en uitvoerbaarheid van de overige bepalingen op geen enkele manier getroffen of beïnvloed worden.
Hair-Online behoudt zich het recht voor deze verkoopsvoorwaarden te wijzigen zonder voorafgaande waarschuwing.
Teneinde misverstanden te vermijden hebben wij ervoor gezorgd dat onze site niet alleen
gedetailleerd is, maar ook duidelijk. Hair-Online bepaalt dat zij niet verantwoordelijk is voor eventuele fouten. Het is inderdaad altijd mogelijk dat de vermelde gegevens niet 100% overeenstemmen met de realiteit, spijts onze voortdurende controle.
Het feit dat de klant bovenstaande voorwaarden niet heeft ontvangen in zijn moedertaal ontslaat
hem geenszins van hun toepassing.
Niettegenstaande deze algemene voorwaarden evenals hun inhoud, wereldwijd kunnen worden
geraadpleegd, werden ze uitsluitend opgemaakt voor klanten woonachtig in de EU. Dientengevolge is het aanbod op deze site slechts bestemd voor klanten woonachtig in de EU.

De hoofdzetel van Hair-Online is gevestigd in Nederland .Guido Gezellestraat 14 , 6136HX Sittard

KVK nr 14040455 Heerlen
Vat nr. NL805686198BO1